HOT NEWS

Facebook

YouTube

Σχολή Τερματοφυλάκων
Σιουρούνης - Τζάμια - Κρύσταλλα
Γιαννακόπουλος
Θεοχάρης
Cafe Sueno
Γεωργικά Μηχανήματα
Ανθοτεχνική
Καπετάνος
Κασκαντάμης Παναγιώτης - Λογιστικά Φοροτεχνικά
Κασκαντάμης Παναγιώτης - Λογιστικά Φοροτεχνικά
Γεώργιος Δ. Κόρακας - Εμπόριο & Service Οικιακών Συσκευών
Αυρα

Relax

Αθλητικές Εφημερίδες

Με δηλώσεις του ο πρώην πρόεδρος της Κορίνθου και του Ατρομήτου Χιλιομοδίου, Δημήτρης Μπίτζιος αναφέρει πως ήταν λάθος του κ. Τσιχριτζή που έδωσε το παρών στην παρουσίαση του Αλέξη Κούγια, τονίζοντας πως ως πρόεδρος της ΕΠΣΚ, θα έπρεπε να είναι πιο αποστασιοποιημένος.

Όλα έτοιμα για την 3η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας (Β1 και Β2 όμιλοι), όπου υπάρχουν και πολύ σημαντικές αναμετρήσεις.

Ο Δημήτρης Πάγκας θα είναι ο ρέφερι της αναμέτρησης ανάμεσα στο Μαψό και την Κλένια, ενώ ο Θανάσης Ρούσσος θα διευθύνει το ματς του Παμφενεατικού με την Προοδευτική Περιγιαλίου.

 

Αναλυτικά οι διαιτητές και οι βοηθοί τους:

 

Β1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

02/11/2014 11.00’

ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - Α.Π.Σ. ΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ Ν. ΚΟΛΛΙΑΣ Ι.

 

ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - Α.Ο. ΡΟΜΑ

ΚΑΛΑΡΑΣ ΖΗΣΗΣ Δ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

02/11/2014 11.00’

ΙΣΘΜΙΩΝ“ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ”

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΥΡΑ ΒΡΥΣΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΗΣ

ΜΠΑΡΤΖΗΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ Α. ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ Δ.

 

ΣΟΛΩΜΟΥ

Α.Ο. ΜΑΨΟΥ - Π.Α.Σ. ΚΛΕΝΙΑ

ΠΑΓΚΑΣ ΝΤΕΜΣΙΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ Ν.

 

15.00’

ΣΟΦΙΚΟΥ

ΣΟΦΙΚΟ ’05 – ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΚΑΚΡΙΔΗΣ Ι. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ Σ. ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΣ

 

ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Α.Σ. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

ΠΥΡΓΑΚΗΣ ΝΤΕΜΣΙΑΣ ΜΠΑΡΤΖΗΣ

 

B2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

02/11/2014 11.00’

ΑΣΣΟΥ

Α.Ο. ΛΕΧΑΙΟΥ – ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ

ΚΕΦΙΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΛΕΠΕΤΣΑΝΗΣ

 

ΚΙΑΤΟΥ (ΠΛΑΣΤΙΚΟ)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΑΛΤΟΥ - Π.Α.Ο. ΚΟΥΤΑΛΑ

ΚΟΥΡΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΣ

 

ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ

ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ

ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΤΣΙΓΑΡΑΣ ΤΣΟΧΑΝΤΑΡΗΣ

 

15.00’ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ

ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ - Α.Ο. ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ

ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΟΥΜΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 

ΑΡΧΑΙΑΣ ΦΕΝΕΟΥ

ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ

ΡΟΥΣΣΟΣ. ΑΘ. ΚΕΚΕΡΗΣ ΠΙΤΣΑΣ

 

ΛΑΥΚΑΣ

Α.Ο. ΛΑΥΚΑΣ - Α.Ο. ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ

ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ. ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Αρκετά ενδιαφέροντα ματς περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Α2 Κατηγορίας. Ο Γιάννης Ρούτσης θα είναι ο ρέφερι της αναμέτρησης ανάμεσα στη Δάφνη Εξαμιλίων και τον Πανσολυγειακό, ενώ ο Θανάσης Ρούσσος θα σφυρίξει το ματς του Ισθμιακού με την πρωτοπόρο Δάφνη Πουλίτσας.

 

Αναλυτικά:

01/11/2014 15.00’

ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ

ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ

ΡΟΥΤΣΗΣ ΤΑΓΚΑΛΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ

 

ΙΣΘΜΙΩΝ “ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ”

ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ – ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ

ΡΟΥΣΣΟΣ Α. ΜΠΑΡΤΖΗΣ ΚΕΚΕΡΗΣ

 

02/11/2014 15.00’

ΣΟΛΩΜΟΥ

Α.Ο. ΣΟΛΩΜΟΥ - Α.Ο. ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ

ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ Ν. ΚΛΕΠΕΤΣΑΝΗΣ

 

ΑΣΣΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ – ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΣ

 

ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ

ΛΑΣΚΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ Ν. ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ Δ.

 

ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ

ΤΑΡΣΙΝΑ ’97 - ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ

ΜΠΕΤΣΟΓΛΟΥ ΚΑΛΑΡΑΣ ΤΣΙΓΑΡΑΣ

 

ΚΙΑΤΟΥ (ΠΛΑΣΤΙΚΟ)

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ

ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΚΟΥΡΤΗΣ ΤΣΟΧΑΝΤΑΡΗΣ

 

 

ΠΕΤΡΙΟΥ

ΦΩΚΑΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΛΕΩΝΩΝ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ

ΑΣΤΕΡΗΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ Α. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Τ.

Πραγματοποιήθηκε ο ορισμός των διαιτητών για την 5η αγωνιστική της Α1 Κορινθίας, με τον Μιχάλη Καρσιώτη να είναι ο «άρχοντας» της αναμέτρησης ανάμεσα στο Ζευγολατιό και την Ελλάς Βέλου, ενώ ο Παναγιώτης Κακριδής θα διευθύνει το ματς του Πέλοπα Κιάτου με τον Αστέρα Δερβενίου.

 

Αναλυτικά οι διαιτητές και οι βοηθοί τους:

01/11/2014 15.00’

ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ – ΚΟΡΙΝΘΟΣ ‘06

ΚΕΦΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΚΟΤΣΗΣ

 

Δ.Α.Κ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Π.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ

ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΤΣΟΧΑΝΤΑΡΗΣ

 

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ

ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ Ν. ΚΟΥΡΤΗΣ

 

ΣΤΑΔΙΟ ΚΙΑΤΟΥ

ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ - ΝΕΟΣ ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ

ΚΑΚΡΙΔΗΣ Π. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΠΟΥΜΠΑΣ

 

ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ

Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ – ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ

ΚΑΡΣΙΩΤΗΣ ΣΕΦΕΡΗΣ ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΣ

 

ΚΛΕΝΙΑΣ

Α.Ο. ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ

ΝΕΟΦΥΤΙΑΔΗΣ ΜΠΕΤΣΟΓΛΟΥ ΝΤΕΜΣΙΑΣ

 

ΠΕΤΡΙΟΥ

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ - Σ.Φ.Λ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΛΑΣΚΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ Ν.

 

ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ

Π.Α.Σ. ΚΥΨΕΛΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ

ΠΑΓΚΑΣ ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Μια σπουδαία ευκαιρία έχουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές Γρηγόρης Καραμήτος (Σπαθοβούνι) και Δημήτρης Μαντζιώρος (Παννεμεατικός) να δοκιμαστούν σε open trial στην Αγγλία και να διεκδικήσουν μια θέση στο όνειρο, κάνοντας καριέρα εκεί.

Την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Κορινθίας πήραν και οι Άγιοι Θεόδωροι, καθώς επιβλήθηκαν 1-0 του Ατρομήτου Χιλιομοδίου και έτσι συνεχίζουν στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ένα ακόμα ματς της β’ φάσης του Κυπέλλου Κορινθίας κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, με τη Θύελλα Κάτω Διμηνιού να παίρνει τη νίκη με 1-4, με το νεαρό τερματοφύλακα Ανδρέα Μανιώτη να αποκρούει δύο εκτελέσεις και φυσικά να στέλνει την ομάδα του στην επόμενη φάση. Χωρίς τέρματα η κανονική διάρκεια και η παράταση, με τους γηπεδούχους να έχουν μεγάλες ευκαιρίες να «καθαρίσουν» νωρίς το ματς, όπως άλλωστε και οι φιλοξενούμενοι ειδικά στην παράταση.

Δε χρειάστηκε να πιεστεί ιδιαίτερα ο Ολυμπιακός Λουτρακίου ώστε να φτάσει στην πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Κορινθίας, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν 1-3 του Άρη Βοχαϊκού, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά το ματς από το πρώτο ημίχρονο, όπου και προηγήθηκαν με 0-3.

Τετάρτη, 29 Οκτώβριος 2014 23:39

Δύσκολα την πρόκριση ο Ασπρόκαμπος

Χρειάστηκε και πάλι τη βοήθεια του τερματοφύλακά του, Βασίλη Μητροδήμα ο Ασπρόκαμπος για να μπορέσει να κάμψει την αντίσταση του Αίαντα Κορίνθου, του οποίου επιβλήθηκε τελικά με 0-2 και πήρε την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Κορινθίας.

Τετάρτη, 29 Οκτώβριος 2014 23:05

Εύκολα στους «16» ο Αστέρας Δερβενίου

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη δυσκολία, ο Αστέρας Δερβενίου επικράτησε 6-1 του ΑΟ Ρομά και πήρε την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Κορινθίας.

Τετάρτη, 29 Οκτώβριος 2014 12:15

Σοκ με Πιλιαφά στην Ελλάς Βέλου

Δεν ήταν καθόλου καλά τα νέα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Ανδρέας Πιλιαφάς, μετά τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου.

Μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Αστέρα Δερβενίου, για τα όσα διαδραματίστηκαν στις εξέδρες του γηπέδου, στην αναμέτρηση κόντρα στην Κόρινθο.

Ούτε την 3η αγωνιστική ο Πανσολυγειακός κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας, καθώς έμεινε στο 0-0 με τα Ταρσινά ’97, τα οποία και απέσπασαν τον πρώτο τους φετινό βαθμό.

Τρίτη, 28 Οκτώβριος 2014 08:31

«Πάτησε» κορυφή η Δάφνη Πουλίτσας

Ένα ακόμα «τρίποντο» πανηγύρισε η Δάφνη Πουλίτσας, η οποία επιβλήθηκε 2-0 του Σολωμού και πλέον βρίσκεται μόνη στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α2 Κατηγορίας, μετά από 3 αγωνιστικές.

Αν και με σημαντικές απουσίες, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Θύελλα Κάτω Διμηνιού επικράτησε εκτός έδρας του Πανευρωστινιακού με 1-2 και συνεχίζει την προσπάθεια που κάνει, ώστε να βρεθεί τη νέα σεζόν στην Α1 Κατηγορία.

Δευτέρα, 27 Οκτώβριος 2014 20:22

Έκανε το 2χ2 η Κλένια

Πολύ δυνατά στο φετινό πρωτάθλημα έχει μπει η ομάδα της Κλένιας, η οποία αυτή τη φορά συνέτριψε με 2-5 τον Αγιάννη και δείχνει πως μπορεί να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα στο φετινό πρωτάθλημα.

Δευτέρα, 27 Οκτώβριος 2014 19:08

Το πρώτο «τρίποντο» ο Αίας Κορίνθου

Ανεβάζοντας την απόδοσή του στο β’ μέρος, ο Αίας Κορίνθου επικράτησε με 3-0 του Ποσειδώνα Κυρα Βρύσης και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Β1 Κατηγορίας.

Στο α’ ημίχρονο οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, αλλά την επανάληψη, οι γηπεδούχοι με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Π. Νικολάου, ο οποίος σημείωσε χατ – τρικ, έφτασαν στο άνετο 3-0 και πήραν έτσι το πρώτο φετινό τους «τρίποντο», στρέφοντας πλέον το ενδιαφέρον τους, στο ματς του Κυπέλλου με τον Ασπρόκαμπο, την ερχόμενη Τετάρτη.

Η τρίτη  … δόση της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Κορινθίας διεξάγεται την ερχόμενη Τετάρτη 29 Οκτωβρίου, όπου υπάρχουν ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με σημαντικότερη αυτή των Αγίων Θεοδώρων με τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου, στην οποία διαιτητής θα είναι ο κ. Πέτρος Ψυχογιός.

Σε ένα όμορφο γενικά παιχνίδι, με αρκετές φάσεις και γκολ, ΠΑΟ Κουταλά και Λυκοποριά έμειναν στο 2-2, με τους φιλοξενούμενους να έχουν όμως και τρία δοκάρια.

Τη 2η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Ελλάς Βέλου, η οποία συνέτριψε με 4-0 τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, με τον Μαρτίνο να κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση.

Ακόμα μια πειστική εμφάνιση και άνετη νίκη πραγματοποίησε ο Ηρακλής Λεχαίου, ο οποίος έφτασε τους 7 βαθμούς μετά το 4-0 επί του Σαρωνικού Γαλατακίου.

Χρειάστηκε να φτάσει στο τελευταίο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης, για να μπορέσει να κάμψει η Προοδευτική Περιγιαλίου την αντίσταση του Κεραυνού Μεγάλου Βάλτου, του οποίου επιβλήθηκε με 4-0 και πήρε τους πρώτους της βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Κάνοντας ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, εκμεταλλευόμενος και τα όποια λάθη των αντιπάλων του, ο Παμφενεατικός επικράτησε με 2-1 του Άρη Βοχαϊκού, παίρνοντας έτσι τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Δευτέρα, 27 Οκτώβριος 2014 00:28

Ματσάρα στον Άσσο !!!

Όλα τα είχε η αναμέτρηση του Ολυμπιακού Άσσου με τη Δάφνη Εξαμιλίων, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3, με τους «Ερυθρόλευκους» να επιστρέφουν από την … κόλαση, με τη βοήθεια του Τάκη Μιχάλη, καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ ακόμα και με 1-3.